Optimale Samenwerking heeft een sterke band met zowel Tilburg University als met de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in den Bosch. Voor ons is het doen van methodisch onderzoek onderdeel van ons dagelijks werk. Wij maken complexiteit hanteerbaar.


Optimale Samenwerking is in staat om medewerkers van (zorg)organisaties enthousiast te maken en hun werk op impact te monitoren.

-Klaartje van Montfort (Bestuurder - Expertisecentrum Familiezorg)

Data Science


Besluitvorming op basis van data

U beschikt over een goudmijn aan data. Maar hoe komt u tot relevante inzichten? Wij helpen u bij het delven en verrijken van deze data. Door formulering van scherpe onderzoeksvragen of begeleiding van onderzoek en het combineren van data.

Patroonanalyses


Wat opvalt in uw casuïstiek

U wilt weten hoe effectief de samenwerking is in de dienstverlening aan uw klanten. Wij onderzoeken op basis van data hoe het écht zit. Met meer dan 300 casusanalyses hebben wij ruime ervaring in het methodisch analyseren van de patronen in uw samenwerking.

Impact metingen


Tellen en vertellen

U bent op zoek naar een onderbouwing van de impact van uw dienstverlening. Wij komen met u tot een onderzoeksaanpak en ontzorgen u van A-Z. Zo helpen we u uw impact te tellen zodat u nog beter over uw impact kunt vértellen.

ISO & NEN gecertificeerd


Privacy en security zijn elementen die met de dag steeds belangrijker worden in de digitale wereld. Doordat het INKIS-platform ISO 27001 & NEN 7510-1 gecertificeerd is, garanderen wij een online omgeving waarbij vertrouwelijk en veilig met uw data wordt omgegaan.

Meer weten? Neem contact met me op.

Dimitri Cremers (Business Unit Manager)

06-13317749
d.cremers@optimalesamenwerking.nl