Visie


Wij streven naar een samenleving waarin samenwerken en digitaliseren hand in hand gaan om op die manier een zichtbare bijdrage te leveren. Dit realiseren wij met behulp van INKIS waarbij uw medewerkers en cliënten centraal staan in het ontwerp. Door te luisteren naar de vraag wordt maatwerk voor uw cliënten een realiteit. Blijf altijd en overal online omdat INKIS u en uw cliënten nooit alleen laat. Werk data gedreven met INKIS en biedt uw organisatie en cliënten de juiste informatie op het juiste moment. INKIS voldoet aan de hoogste veiligheidseisen zodat u het zorgeloos samenwerken en digitaliseren in een veilige wereld kunt waarmaken.

Uw organisatie maakt deel uit van een geheel dat meer is dan de som der delen. Daarbij is het nodig dat u bij complexe maatschappelijke vraagstukken samenwerkt om toegevoegde waarde te kunnen leveren voor cliënten en partners. U wilt daarbij kiezen voor een digitaal platform dat u comfortabel faciliteert en duurzaam bijdraagt aan de continuïteit van uw organisatie. Kortom: zorgeloos samenwerken en digitaliseren.

Missie


Wij willen een impactvolle en duurzame bijdrage leveren aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. De kernthema’s hierbij zijn vraagsturing, samenwerken, digitaliseren en data gedreven werken. Wij werken op ambachtelijke wijze samen met onze opdrachtgevers en hun cliënten om een context te creëren waarin wij kunnen investeren in het ontwikkelen van kennis, kunde en vaardigheden.

Strategie


Wij willen het beste halen uit de samenwerking met onze partners door het samen brengen van mensen, processen en technieken. Het INKIS platform is daarbij de verbindende schakel en voor (potentiële) opdrachtgevers een logische keuze.

Meer weten? Neem contact met me op.

Dimitri Cremers (Business Unit Manager)

06-13317749
d.cremers@optimalesamenwerking.nl